top of page
IMG_8815.JPG

Vleespakketen

Lekker Vlees....

Onze koeien leven zoveel mogelijk buiten in de wei en in de koude maanden worden ze goed verzorgd op stal.
Ze krijgen daar door ons geoogst kuilgras en brok te eten.
Wij werken aan een antibiotica vrije productieketen.

Toch kan het gebeuren dat een koe een poot breekt, problemen krijgt met de melkgift of dat ze niet meer drachtig wordt.
Dan is voor ons het moment gekomen om afscheid te nemen van deze koe.


De samenstelling per pakket lees je hieronder.
We zijn als boer onze koe dankbaar voor alle melk die ze gegeven heeft en we vinden het mooi dat ze ook na haar dood ons nog verblijdt met lekker vlees. 

Vernietigen van vlees is verspilling en zeker niet duurzaam.
Daarom laten wij zo'n koe bij een ambachtelijke slager slachten en daarna verwerken tot lekker vlees. 
Dit goede leven proef je terug in de smaak van het vlees.

 


 

Maxi pakket   10 kilo € 150
riblappen, hacheevlees, lever, magere lappen, bieflapjes, baklapjes, rollade, biefstuk, Duitse biefstuk, kogelbiefstuk, braadworst, soeppakketje, schenkel, ribeye, entrecote, rosbief, tartaartjes, hamburger, gehakt, rundervinken.

Midi-pakket  5 kilo € 75
magere lappen of sukadelapjes, rollade, lever, braadworst, soeppakketje, hamburgers, tartaartjes, bieflapjes, Duitse Biefstuk, biefstuk, gehakt.

 

Alle vlees is door de slager per portie gevacumeerd, van een etiket voorzien en daarna  in een vrieshuis diep gevroren. Zo blijft de smaak en kwaliteit het beste bewaard! 

 



 

Losse verkoop: Keuze uit o.a.  kogelbiefstuk, riblappen, sukadelapjes, gehakt, runderbraadworst, hamburgers, rundervinken, schenkel, ossenstaart..... Vraag gerust als je iets zoekt!


Vanzelfsprekend betaal je voor los vlees per kilo wat meer dan de kiloprijs van een pakket.

Nieuwsgierig naar dit lekkere vlees ?
Bel Marjolein 06-23694755

Voedselveiligheid:

In Nederland wordt de kwaliteit van het voedsel streng gecontroleerd. Na de slacht bepaalt de keurmeester of alle delen
van de koe voor consumptie verwerkt mogen worden. 

 

bottom of page